Fisketurer brukar vanligtvis vara i några timmar som minst. Det innebär att man alltid bör ha någon typ av proviant med sig om man skulle bli hungrig. Knäckebröd är ett bra mellanmål som kan vara bra att ha med sig. Varm eller kall dryck beroende på väder är även att rekommendera.

Ett mellanmål som mättar

Om du vill ha med dig proviant som både mättar och smakar gott är Wasa knäckebröd ett bra alternativ. Knäckebröd innehåller nämligen mycket fibrer som ger en god mättnadskänsla. Wasa har dessutom knäckebröd i många olika smaker så chansen är stor att du hittar något som passar dig. Knäckebröd håller sig dessutom färskt längre än mjukt bröd, vilket gör det till ett bra mellanmål på den långa fisketuren. Wasa har även särskilda portionsmackor med pålägg av olika smaker i sandwichformat. Dessa är särskilt smidiga att ta med på fiskeresan eftersom de är förpackade enskilt.

Dryck

På fisketuren blir man lätt törstig, särskilt om det är en solig dag. Glöm därför inte att ta med dig en uppfriskande dryck. Om vädret är lite kyligare kan det istället vara trevligt att ta med en varm dryck i en termos. Det ger inte bara energi utan även lite värme om du skulle frysa. Oavsett vilken dryck du föredrar kan det vara bra att även ta med vatten.