Är du trött på din gamla toalett och vill ha en elektrisk ombord på båten? På senare tid har efterfrågan på elektriska toaletter ökat bland båtägare i Stockholms skärgård. Därför är rörmokare Stockholm som erbjuder WC-installation högt eftertraktade.

Häng med för att lära dig mer om hur den här typen av installation går till och varför du bör investera i en ny toalett.

Anlita ett proffs

Du kanske tycker att jobbet verkar enkelt vid en första anblick, men toa-installationen är mer krävande än du tror. Det är värt att lägga en slant på att anlita en skicklig rörmokare i Stockholm som kan det här med WC ombord på båt. Slangarna måste installeras korrekt med rätt typ av ventiler eller avluftningsböjar. Dessutom är det viktigt att anpassade slangklämmor används eftersom risken annars är stor att jobbet nöts sönder på kort tid. Allt det här kan en erfaren rörmokare utan och innan.

Lagar och bestämmelser

En annan viktig aspekt att ha i åtanke är att lagar och regler också spelar en central roll i samband med WC-installation på båt. Din rörmokare i Stockholm vet vilka bestämmelser som gäller och kan guida dig inför valet av elektrisk toalett. Det är nämligen så att lagen har blivit mer strikt och sedan 2015 är det exempelvis förbjudet att tömma toalettavfall i svenskt vatten.