Är du yrkesfiskare med eget aktiebolag? Drömmer du om att utveckla din verksamhet ytterligare? Då kan en fiskebutik vara det rätta för dig. Med hjälp av ett företagslån för aktiebolag kan du låna pengar för att bygga ut din verksamhet. Läs mer här.

Från planering till verklighet

Som yrkesfiskare älskar du naturligtvis att fiska och du har redan en egen fiskebåt, men du har också planer på att utvecklas vidare. Fiske är inte bara ett levebröd för fiskare utan också en rolig hobby och ett avkopplande tidsfördriv för en hel del människor. Är du redan verksam i ett populärt område med nära till fiskeområden och campingplatser har du alla förutsättningar att öppna en egen fiskebutik. Att gå från planeringsstadiet till verklighet kräver dock att du funderar ordentligt. Du måste till exempel bestämma dig för om du ska sälja fisk du har fångat själv eller om du ska satsa på fiskeredskap som spön, bete och tillbehör.

Finansiering

När du väl har bestämt dig för vilken inriktning som gäller kan du besöka krea.se och läsa mer om företagslån för aktiebolag. Här får du nämligen tillgång till en tidseffektiv tjänst som ger dig möjlighet att få förslag på företagslån från 30 olika långivare på samma gång. Du väljer själv vilken långivare som erbjuder det bästa lånet för just dig och din verksamhet. Behöver du hjälp med ansökningen eller om du har några funderingar, kan du kontakta kundtjänst på hemsidan som mer än gärna hjälper dig och svarar på alla dina frågor.

Research

När du har bestämt dig bör du göra research när det gäller fiske i närheten av ditt företag och där du tänker öppna din fiskebutik. Har du bestämt dig för en fiskebutik med spön och olika sorters drag bör du ta reda på vad som saknas på din nya marknad och försöka locka till dig nya kunder. Samtidigt vill du kunna erbjuda populära spön och kanske syssla med reparation. Som fiskare är du till exempel van vid att stiga upp tidigt, vilket är ett måste om du vill vara på plats när hobbyfiskare och campinggäster vill hyra ett spö för dagen. Försök också upprätta samarbeten med grossister för att kunna erbjuda riktigt bra priser i din fiskebutik. Din unika kunskap om utrustning och tillbehör är en tillgång för dig när det gäller att hjälpa dina kunder att hitta rätt fiskeredskap. Använd en del av företagslånet för att satsa på ett intressant och varierande sortiment.

Placering och skyltfönster

Tänk också på att välja en riktigt fördelaktig plats där din fiskebutik ska ligga. Tänk på var din målgrupp gärna håller till och se till att hobbyfiskare och sportfiskare måste passera din butik på vägen till sina fiskeställen. I en fiskebutik behöver du inte satsa på att dekorera, men ett skyltfönster där du kan visa upp drag och spön är aldrig fel. Vill du ändå satsa på någon form av design är tavlor på fisksorter att rekommendera.